Laatste nieuws

Toetreding Chefs Culinar Nederland C.V.                                                                (11 januari 2019)

 

 

chefsculinar_nl_logo.jpg

 

 

Persbericht

 

Chefs Culinar Nederland C.V. (Chefs Culinar) heeft besloten om per 1 januari 2019 toe te treden tot de Coöperatieve inkoopvereniging SuperTrade U.A. (SuperTrade) gevestigd te Vught.

SuperTrade wordt momenteel gevormd door Levensmiddelengroothandel De Kweker, Digross Diepvries Combinatie (Huuskes, De Jong Diepvries en Van der Wee Grootverbruik) en Interkring-vers (Verscentrum Ter Brugge, Palvé Versgroep, VAV Divers Groep, Verscentrum Ede en De Waal Vers)

Eric Boeijen (algemeen directeur van Chefs Culinar): Het lidmaatschap van SuperTrade past bij de snelle groei en verdere professionalisering van Chefs Culinar Nederland. Door bundeling van onze krachten zijn wij in staat om onze inkoopcondities nog verder te verbeteren. Wij verheugen ons op de samenwerking met haar leden die ook nog eens verder gaat dan enkel inkoop.

Marc de Swart (algemeen directeur van SuperTrade): Chefs Culinar past goed binnen ons inkoopverband. De Duitse moeder van Chefs Culinar is een familiebedrijf met een enorm sterke positie op de Duitse markt en de ambitie van haar Nederlandse bedrijf ligt in lijn met de ambitie van SuperTrade en haar leden. Wij zijn er van overtuigd dat de samenwerking met beide entiteiten vruchtbaar zal zijn voor Chefs Culinar alsmede de leden van SuperTrade.

Met de toetreding van Chefs Culinar zet SuperTrade weer een stap in de verdere professionalisering van de foodservicemarkt.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij zijn verhuisd!                                                                                                                   (1 januari 2017)

Met ingang van 1 januari 2017 zijn wij gevestigd op:
Rembrandterf 5
5261 XS  Vught